CONTACT:

Mijn praktijkruimten zijn te vinden bij Bluebirds Oost in de Louise Wentstraat 186, (vrijdagochtend) en in de Newtonstraat 4 (dinsdag en donderdag) in Amsterdam.

Voor een afspraak kan je mij mailen of bellen/appen naar (Laura Mansveld):
*Mail: haptotherapiebijlaura@gmail.com
*Telefoon: (+31)06 15006288
Tijdens mijn werk neem ik de telefoon niet op. In dat geval is het beter om even te appen of te mailen.


TARIEVEN:

  • Haptotherapie (+/- 45 minuten): €85,-
  • Haptonomische zwangerschapsbegeleiding (+/- 45 minuten): €90,-
    *De tarieven zijn inclusief BTW*
  • Wil je zwangerschapshaptonomie cadeau geven? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Afspraken die niet of korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden altijd in rekening gebracht.


VERGOEDINGEN:
Op basis van mijn registraties als haptotherapeut/haptonoom en energetisch therapeut bij beroepsvereniging CAT vergoedbaar, worden mijn sessies vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  Bij Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO, OZF, Menzis, PMA, Anderzorg en De Friesland is dat 40 euro per behandeling. Bij ONVZ, PNOzorg en VvAA is dat een variabele vergoeding van 30 tot 75 euro Weet je niet zeker of jouw verzekering vergoedt, neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

KvK nummer: 78101247

Aangesloten bij GAT Geschillen
Als CAT-collectief therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling.

Privacy
Vertrouwelijkheid en geheimhouding vind ik erg belangrijk, Ik ga zorgvuldig om met jou en je persoonlijke gegevens. In mijn privacyverklaring lees je hoe ik dat doe.